Hilde Julie Dillen

Dank je, namens mij en namens de paarden hier, voor je fantastische wijze raadgevingen, voor je meesterschap van het longeren willen doorgeven aan vele ruiters en amazones. Je bent een unicum in de paardensportwereld, vroeg dan laat komt elke dressuur- (en andere) ruiter bij u terecht geloof ik. U krijgt beslist hoogstwaarschijnlijk duizenden foto’ s van tevreden ruiters en bedankbrieven per jaar… Deze dan er nog bij.

Dank je Lammert, voor al die uitleg in je boek, het is een prachtig naslagwerk, en ik vermoed dat het nog vele mensen zal aanmoedigen en ondersteunen met uitbreiding van hun kennis en kunde.

Desire Mastenbroek

“We hebben echt genoten van deze leerzame en leuke dag. Ben aan de slag gegaan met wat ik deze dag heb geleerd van Lammert, dit pakt goed uit. Het ziet er makkelijk uit zoals Lammert het laat zien maar als je zelf gaat longeren dan merk je dat je je eigen ding gewend ben, maar al doende leert men.”

Eunice en Sanne uit Amsterdam

“Dit is de tweede keer dat ik bij Lammert ben geweest voor les in het longeren en dressuur. Ik kreeg een ander paard mee naar huis, helemaal los en ontzettend voorwaarts. Lammert zijn enthousiasme en fanatisme werken aanstekelijk. Zowel bij mij, als bij mijn paard. Lammert neemt echt de tijd en past de les aan op de uitdagingen en het niveau van ruiter en paard. Ontzettend bedankt weer! “

Ingrid Demi

“Vandaag een de longeer clinic bijgewoond die ik gewonnen had, in één woord fantastisch wat een vakman, met zoveel rust en ontspanning zijn passie uitvoeren. Heel veel geleerd waar we mee aan de slag kunnen. Heel erg bedankt!”

Diana Lauwers

“Het is alweer een tijdje terug maar Lammert en Jet zijn onwijs inspirerende mensen die mij veel binnen de paarden sport geleerd hebben op fysieke en mentale wijze! Nog steeds ontzettend dankbaar voor.”

Mado de Vries

“Ik vond de longeerclinic van Lammert Haanstra in Schoorl afgelopen zaterdag zeer leerzaam en inspirerend! En gelijk na de clinic al verbeteringen met het longeren van mijn eigen paard.”