Hotel- of Kampeer arrangementen 

Datum en aantal dagen altijd in onderling overleg.  In het voor- en najaar en in de zomer kun je hiervoor terecht in het Friese Lippenhuizen. Lessen in longeren, altijd met een link naar de sport; het rijden of alleen longeren of rijden.

HOTELARRANGEMENT

’s Nachts verblijf je in het stijlvolle Hotel Lunia in het rustieke dorpje Oldeberkoop, op tien minuten afstand van Lippenhuizen. Uitgaande van minimaal twee dagen/nachten of een veelvoud daarvan en een twee persoons themakamer betaal je inclusief stalling, les, gebruik van fietsen, overnachting, ontbijt en

Kosten: € 160,00 per persoon per dag, inclusief ontbijt en 3-gangen diner voor 2 personen. Dus een mee-logerende partner kan meeprofiteren van de super-voordelige hotelprijs van € 85,00 per nacht, inclusief ontbijt en 3-gangen diner!

Voor een enkele nacht gelden bij het hotel geen arrangementsprijzen en kom je dus iets duurder uit. Ook voor een luxe kamer betaal je een toeslag.

Je kunt voor € 160,00 per dag (€ 320,00 voor twee dagen dus) het volgende verwachten:

  • Elke dag een uur les (meer les is tegen meerprijs altijd mogelijk).
  • De meeste mensen nemen de dag van vertrek nog een extra les, zodat ze drie dagen achtereen les krijgen en de nieuwe kennis beter bevestigd wordt.
  • Logies voor je paard.
  • Overnachting in Hotel Lunia in Oldeberkoop, inclusief ontbijt en driegangendiner.
  • Gebruik van fietsen om onze prachtige omgeving te verkennen.

Je betaalt het hotel zelf, die kosten worden in mindering gebracht op de arrangementsprijs

 

(Foto door Arnd Bronkhorst)

KAMPEERARRANGEMENT

Van 1 april tot 1 oktober 2019. Je kampeert in een trekkershut op de camping tegenover ons. Je kunt kiezen uit lessen in longeren met een link naar de sport; het rijden of alleen longeren of rijden.

Kosten: € 100,00 per persoon per nacht voor een trekkershut-arrangement

Hiervoor kun je het volgende verwachten:

  • Elke dag een uur les (meer les is in overleg mogelijk).
  • De meeste mensen nemen de dag van vertrek nog een extra les, zodat ze drie dagen achtereen les krijgen en de nieuwe kennis beter bevestigd wordt.
  • Logies voor je paard.
  • Overnachting in de trekkershut op de sfeervolle minicamping ‘De Singel’ op loopafstand van onze stal. In longeren, zitles, ruiterfit, rijden of een combinatie daarvan singel-jubbega.nl (guest review award 2018 bij Booking.com)
  • Gebruik van fietsen.

Je betaalt de camping zelf. Het bedrag brengen we in mindering op de arrangementprijs.

Neem gerust contact op voor meer informatie of reserveren.